Καλή χρονιά

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με την ευκαιρία την έναρξης του Σχολικού Έτους 2015-16, όλοι εμείς στο Κέντρο Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών Αχαΐας θα θέλαμε να σας ευχηθούμε καλή και δημιουργική χρονιά!

Παρά τα προβλήματα και κυρίως τις ελλείψεις σε προσωπικό του γραφείου μας θα προσπαθήσουμε για μία ακόμη χρονιά να στηρίξουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τις σχολικές μονάδες Β/θμιας και Α/θμιας Αχαΐας, καθώς και τις διοικητικές μονάδες και κυρίως εμάς τους εκπαιδευτικούς σε ότι αφορά τις νέες τεχνολογίες ΤΠΕ.

Μπορείτε να μας στέλνετε τα αιτήματά σας μέσω του online συστήματος καταχώρισης αιτημάτων helpdesk.plhnet.gr, με email και τηλεφωνικά στο 2610465819.

Ζητούμε την κατανόησή σας καθώς η έναρξη σχολικής χρονιάς μας επιβαρύνει ιδιαίτερα. Προτεραιότητα θα δοθεί στα επείγοντα προβλήματα που αντιμετωπίζετε και γι αυτό ίσως υπάρξουν καθυστερήσεις σε θέματα συντήρησης υλικού ΗΥ (hardware).

Θα βοηθήσει ιδιαίτερα η σαφής περιγραφή του προβλήματος στο helpdesk.plhnet.gr και τα Νηπιαγωγεία – Δημοτικά Σχολεία καλό είναι να μας υπενθυμίζουν την ταχυδρομική τους δ/νση λόγω του μεγάλου πλήθους των σχολικών μονάδων.

Αφήστε μια απάντηση